Overstappen

Is je hoogwerker op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij regelen het overstappen.

Als je je hoogwerker wilt verzekeren tegen de beste voorwaarden en scherpste premie dan sluit je bij ons de hoogwerker verzekering af. Als je wilt kunnen wij de opzegging van je huidige verzekering regelen. Download hier ons opzegformulier. Vul deze in en stuur hem ondertekend naar info@mkb-verzekeringscollectief.nl. Zo ben je nooit dubbel verzekerd.

Zeg je liever zelf je huidige verzekering op? Dan kun je gebruik maken van de opzegservice. Houdt  bij het aanvragen van de hoogwerker verzekering altijd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering.

Wil je je verzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen, of vul het contactformulier in. Wanneer de verzekering minimaal één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met in acht neming van één maand opzegtermijn. Als je de hoogwerker verkocht hebt dan kun je de verzekering op elk moment beëindigen.

Heb je vragen over het overstappen? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen naar “De Hoogwerker Verzekering”?

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze verzekering voor je hoogwerker? Naast een zeer scherpe premie en de meest uitgebreide dekking zijn er meer voordelen. Bekijk alle voordelen hier.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Goede service, een lage premie en toen ik schade had door een aanrijding werd ik uitstekend en snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

J. van Dijk, Eigenaar foodtruck

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via