Vragen

Veelgestelde vragen over De Hoogwerkerverzekering


Hoe kan het dat de premie voor “De Hoogwerkerverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers met diverse soorten land-, en werkmaterieel (denk aan tractors, shovels, graafmachines en hoogwerkers) zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je hoogwerker is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Mijn hoogwerker is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Stuur een mail naar je huidige verzekeraar of tussenpersoon en vermeld daarin het polisnummer en dat je je hoogwerker per eerst mogelijke datum wilt opzeggen (meestal is er één maand opzegtermijn). Vervolgens vraag je de verzekering bij ons aan met de juiste ingangsdatum. Is je hoogwerker niet verzekerd? Dan kun je de verzekering direct bij ons aanvragen.

Hoe veel premie betaal ik voor “De Hoogwerkerverzekering”?
De premie hangt af van de waarde van de hoogwerker en van welke dekking je kiest. Je premie kun je dus makkelijk en snel online berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Hoogwerkerverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd, is het eigen risico laag èn is er een vergoeding voor een vervangende wagen. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kan dat?
Uiteraard! Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was benieuwd naar de premie en werd blij verrast toen ik die zo makkelijk online kon berekenen. De verzekering heb ik vervolgens direct online afgesloten.

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via